BBQ Brick na majowego grilla
29 kwietnia 2008, 13:58
Męczy cię już smród dymu z grilla? Nauka znalazła na to rozwiązanie - nawet niedrogie.
W polskich sklepach od niedawna dostępny jest wynalazek o nazwie BBQ Brick - czyli niesamowite kostki zastępujące nam klasyczny węgiel. Czym różnią się od klasyki prócz ceny? Przede wszystkim kostki, o których mowa nie dymią, nie zostawiają na grillowanej potrawie specyficznego zapachu, który lubi niewielu. Poza tym palą się równomiernie (co również jest ważne), a najlepsze w tym wszystkim jest to, że spalają się całkowicie.
Minusem jest krótki czas ich "bycia" i palenia się w grillu - około 1,5 godziny. Także cena nie należy do najmniejszych. Za cztery kostki zapłacimy prawie 35 złotych.
Dodajmy, że produkt dostał nagrodę męskiej rzeczy TVN Turbo. Tylko co jest w tych kostkach takie męskie i turbo?
Dodaj komentarz